De Rijdende Röntgen

De Rijdende Röntgen is een onderdeel van de praktijk en bestaat uit een compleet mobiele röngten-unit. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om op locatie röntgenfoto’s te maken. Dit is vooral handig voor paarden. De röntgenofoto’s worden gemaakt met moderne digitale röntgenapparatuur, wat garant staat voor hoge kwaliteit. Bovendien kunnen de opnames eenvoudig gemaild worden. De röntgenfoto’s worden gemaakt door erkend keuringsdierenarts Maarten Simonse.
De röntgenopnames worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. Tevens kunnen PROK opnames gemaakt worden van merries en hengsten voor het KWPN alsmede ander stamboeken zoals b.v. KFPS, NRPS en AES. Daarnaast kunnen opnames gemaakt worden in het kader van het nakomelingen OC screening KWPN.

Kwaliteit

De röntgenopnames worden door Maarten Simone gemaakt en beoordeeld. Hij maakt gebruik van moderne digitale röntgenapparatuur, waardoor de opnames van hoge kwaliteit zijn.

Als alle röntgenopnames zijn gemaakt worden ze direct op CD gebrand en meegegeven aan de opdrachtgever.

Service

Doordat opnames aan huis gemaakt kunnen worden bespaart u zich de moeite en het risico van transport, met name bij grote aantallen en/of jongen dieren.

Opnames worden direct ontwikkeld en  beoordeeld, zodat het resultaat direct met de opdrachtgever overlegd kan worden.

Indien een cornage onderzoek gewenst kan dit tegelijk met het röntgenonderzoek plaatsvinden, zoals voorgeschreven door het KWPN. De beelden van de laryngoscopie worden samen met het röntgenonderzoek op CD gebrand.

Duidelijkheid

U betaalt elk bezoek een keer voorrijkosten en daarna betaalt per gemaakte röntgenopname. Voor de meeste standaardonderzoeken kunt u een voordelig pakket afnemen.

Prijzen zijn altijd inclusief verdoving, beoordelingsformulier of rapport en een CD voor de opdrachtgever.

20170927_Piekenhoef-014
20170927_Piekenhoef-023
20170927_Piekenhoef-033
20170927_Piekenhoef-016