Ons team

Hieronder ziet u het team achter Dierenkliniek de Piekenhoef. Door met je muis over de foto’s te bewegen kom je meer over ons collega’s te weten.

mark_rond

Samen met Maarten willen wij de diergeneeskundige hulp naar een hoger plan brengen. Een modern pand en vooral rust voor uw huisdier.

Mark van der Zander

Dierenarts algemeen
maarten_rond

Mijn grote hobby is het paard. Daar kun je mij altijd voor wakker maken. Rontgenfoto's, drachtigheidsbegeleiding, kreupelheden, etc. We proberen samen uw dier beter te maken.

Maarten Simonse

Dierenarts algemeen
suzanne_rond

Thuis hadden we allerlei huisdieren; honden, katten, konijnen, vogels en vissen. Ik vind het erg leuk om nu in Berghem aan slag te kunnen in een nieuwe kliniek met een enthousiast team.

Suzanne van Erp

Dierenarts gezelschapsdieren
lieke_rond

Hallo, mijn naam is Lieke. Ik woon in Heesch, samen met mijn gezin, hond en kat. Maar vanaf dit voorjaar mag ik me inzetten voor de huisdieren van Berghem en omgeving.

Lieke van Erp

Dierenarts gezelschapsdieren
marscha_

Marsha Osse-De Wit

Assistente
debby_

Met veel plezier heb ik bij cursuscentrum dierverzorging in Barneveld mijn diploma paraveterinair dierenartsassistente behaald. Hier heb ik o.a. ook de cursus professionele gebitsreiniging gevolgd. Ik vind het erg leuk om het gebit van uw huisdier weer ``gezond`` te maken.

Debby van den Bogaard

Assistente
robin_rond

Ik studeer diergeneeskunde aan de Universiteit in Utrecht, maar om ervaring op te doen in de praktijk ben ik als dierenartsassistente gaan werken bij deze kliniek. Ik vind het erg leuk dat wat ik leer op de faculteit meteen kan toepassen in de praktijk.

Robin van der Wielen

Assistente
anique_rond

Mijn naam is Anique Timmermans en ik woon in Schijndel. Al mijn hele leven ben ik gek op dieren en de keus voor mijn opleiding was snel gemaakt. Met veel plezier heb ik mijn diploma paraveterinair behaald en kon ik van mijn passie mijn werk maken.

Anique Timmermans

Assistente

Tamara van der Heiden

Dierenarts
floor_rond

Al een aantal jaren werk ik met veel plezier als dierenartsassistente. Paarden zijn mijn grootste passie en daarom zult u me voornamelijk onderweg tegenkomen. Ik ben er trots op dat we met de 'rijdende röntgen' ook bij u aan huis hoge kwaliteit kunnen leveren!

Floor Minkels

Assistente