Onze partners

Als geen ander begrijpen wij dat uw dier onderdeel is van het gezin. Het welzijn en de gezondheid van uw dier is dan ook onze hoogste prioriteit. Met ons team doen wij er alles aan om uw huisdier de beste zorg te geven die er is. En om de meest optimale zorg te bieden die er mogelijk is, werken wij samen met verschillende gespecialiseerde praktijken.

Daarnaast werken wij samen met twee specialisten, Jantine Busscher en Vivi Wiersma. Jantine Busscher is erkend paardendierenarts van Dierenarts Paard. Daarnaast is ze BackBone-Academy en IVCA-gecertificeerd chiropractor en voedingsconsulent voor paarden. Zij combineert de traditionele diergeneeskunde met aanvullende behandelingen zoals chiropractie, dryneedling en taping. Op de site van Dierenarts Paard kun je meer informatie vinden over deze behandelingen. Ze heeft daarnaast het ISELP traject gevolgd om zich verder te verdiepen in de orthopedie en echografie. Wilt u een afspraak met u maken, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Vivi Wiersma van Veterinair Echopraktijk Boas heeft jarenlange ervaring als echografist en vasculair diagnostisch laborant in het ziekenhuis. Ze heeft verschillende erkende opleidingen over echografie bij dieren gevolgd en sinds 2017 heeft ze zich volledig toegespitst op echografie bij gezelschapsdieren. Op afspraak komt ze naar onze praktijk voor  specialistisch echografische onderzoek.

Wij zijn aangesloten bij Beste Dierenartsen. Beste Dierenartsen is een samenwerkingsverband tussen de beste dierenartsen van Nederland. Wij bundelen onze krachten en kennis om uw huisdier de beste zorg te geven én het voor u een stuk eenvoudiger te maken. Op deze pagina vindt u een webshop waarop u alle producten kunt vinden die u nodig heeft voor uw dier, van een hond en kat tot een cavia en een paard. Daarnaast kunt u er nog extra informatie vinden over uw dier. We zouden het heel leuk vinden als je een beoordeling achterlaat op deze site.

Wacht totdat de betreffende gegevens in beeld verschijnen en klik dan op de afbeelding. Indien ze een website hebben, wordt er een link geopend.