We zijn een moderne dierenkliniek in Berghem (gemeente Oss). “Aandacht, rust en ruimte” is ons motto en dit vind je overal in de praktijk terug. We leveren veterinaire zorg aan paarden en gezelschapsdieren. Ons team bestaat uit 4 paardendierenartsen, 6 gezelschapsdierenartsen, 9 paraveterinairen en een praktijkmanager. Sinds enkele maanden zitten we in een gloednieuw pand dat van alle gemakken voorzien is. Om onze praktijk uit te breiden zijn wij op zoek naar een:

Gezelschapsdierenarts

HET VAK IN DE VINGERS, DE PRAKTIJK IN HET HART

WAT GA JE DOEN?

De dag start om 9 uur. Je weet je nooit wat de dag zal brengen. Saai is het zelden. ‘s Morgens is er een operatieprogramma. Daarnaast is de dag gevuld met consulten, visites en onderzoek. Onze praktijk beschikt onder alle apparatuur en mogelijkheden die je van een moderne praktijk mag verwachten.

Binnen het hechte team heerst een fijne werksfeer. Een goede balans van passie voor het vak, eigen inbreng, gezelligheid en vrije tijd is belangrijk voor ons.

Twee keer per week hebben we een avondopenstelling en op zaterdagochtend zijn we geopend. De diensten verzorgen we met twee buurtpraktijken waarmee we de dienste verdelen.

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem. Onze senior dierenartsen besteden veel aandacht aan het begeleiden van jonge dierenartsen. Dit vinden we belangrijk en hier investeren we veel tijd aan. Daarnaast zijn we continue bezig de diergeneeskunde naar een hoger niveau te brengen.

WAT NEEM JE MEE?

  • Je bent niet alleen goed met dieren, maar ook met mensen
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Ervaring is een pre, maar ambitie en lef vinden we belangrijker

DIT IS WAT WE JE BIEDEN

  • Een prachtige, uitdagende baan bij een moderne dierenkliniek 24-40 uur per week
  • Een professioneel en gezellig team
  • Een aantrekkelijk salaris volgens de cao

LAAT VAN JE HOREN!
Ben je enthousiast geworden en spreekt het je aan om in een korte tijd veel te leren? Stuur je cv en korte motivatie dan naar Maarten Simonse: mamsimonse@gmail.com. Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan op 0412-310010.